Chillin'

Hej sitter hos grannarna just nu och tar det lugnt, de snackar om att de ska ivag pa tavling i helgen. Mycket intressant att se dem gora freezes m.m.

Anna ligger och soveeeeer for hon ska till skolan tidigt imorgon. Ikvall har jag vari pa spanska lektion det var ytterst intressant:P Berattar saker sedan, storande utan svenska bokstaver!


Pusspusss babes!

What a evening, not my lucky day.

Hej era tjatisar nu uppdaterar jag.
Det händer ju inte sååå¨mycket här att det blir intressant att uppdatera vaarje dag. Men igår alltså, inte riktigt min dag så att säga.

Det började med att våra grannar Namek, Squid och Eddie skulle på en breakdance battle. Anna och jag som aldrig varit på en tänkte; detta blir bra för vår English 1 "Story"-uppgift, där vi måste göra något utanför våra vanliga sysslor och sedan skriva om det. Så Namek gav oss adressen och sa att om vi tar en taxi dit och delar på 3 (Maria var också med) så skulle det inte bli så dyrt. Men tror ni att vi fattiga studenter tänker betala en dyr taxi båda hållen??? Nej! Vi tänker att vi tar bussen ena vägen och sedan taxi hem.



Squid med söt hunden Zayna.


Namek. Gissa hur gamla han och hans bror är=)


Jag kollar upp bussen på transportation centre och så bär det av. Vi hoppar av på fel hållplats och är totalt lost. Ska vi går höger, vänster, norr eller söder? vi går omkring litegrann och ska precis gå över ett övergångsställe då en polisbil sakta kör förbi, det måste verkligen stått jag hör inte hemma här i våra pannor för den snälla konstapeln körde genast åt sidan och frågade om vi behövde hjälp, vi nappade på en gång. Fick även ta foto med polisbilen och filmade också en liten film, sjukt roligt, provsatt även i baksätet, galet obekvämt vill jag lova. Konstapeln ringde taxi åt oss och inom ett litet tag var vi hemma igen och ingen dansshow hade vi fått se. Men det blev ändå ett äventyr att berätta om i vår Story=)



Vi står och chillar vid polisbilen i väntan på Taxi.


Så väl hemma träffade vi grannarna som redan kommit hem, de förlorade i final mot nå halvdannt commercial crew som inte alls var så speciella egentligen. Eddie var iaf i full gång att grilla till grabbarna för de höll på att svälta ihjäl. Jag hänger med dem ett tag och ska sedan gå vidare till nästa gäng.

Innan jag går över till Steven och Ray ett tag så säger Namek; Säg åt Maria och Anna att de ska vara försiktiga så de inte går in i grillen, den är fortfarande sjukt varm. Okej säger då jag och går iväg. Tror ni jag kommer ihåg att säga något!? Eller tror ni jag ens kommer ihåg grillen överhuvudtaget??? Svar: NEJ! Kring en halvtiimme senare när vi är påväg till vår lägenhet igen går jag och snubblar över grillen! Så nu har jag ett lagomt mysigt brännsår på benet och några tillskott när det gäller blåmärken, woohoo....Ajja jag överlever, är ju inte precis som om jag är ovan vid att skada mig klantarsle som jag är.


Mitt mysiga brännmärke, bra jobbat huh?


Blev till att stanna en halvtimme hos Namek, Squid och Eddie iaf för nedkylning och aloevera behandling. Sen var det sängen och sova som gällde. Nu sitter jag och äter frukost och sen ska vi till poolen och sola och bada för jag har fixat alla läxor nu!:D


Har inget med gårdagen att göra, bara en fin bild från kvällspromenad nere vid stranden.


Puss och kram.

Ps. Bilder kommer lite senare när jag kommit från poolen. Ds.


Jellyfish

Hej!
Sjukligt länge sedan jag skrev nu, är som så utmattad av all värme så man känner att sitta inne vid datorn är bara att plåga sig själv. Har varit kring 30 grader de senaste dagarna, till och med gannarna som är från florida och vana vid värme håller på at stekas ihjäl!:O Skolan har börjat nu, hade ina två första lektioner igår, English 1 och Communications 1. Englska läraren Prof. Winkler är så sjukt rolig, men samtidigt väldigt strikt och bestämd. När jag inte kunde varet på en av hans frågor sa han att jag såg ut att tänka så hårt at det kom rök ur öronen på mig:P Communication läraren Prof. Simmons(coach) är även han en härlig prick, har redan två läxor och kommer förmodligen få en till efter min spanska lektion som jag har ikväll 7:30 PM.

Det var lite om skolan iaf, nu vidare till fritiden. Vi har varit och storhandlat en massa mat så nu behöver vi knappast svälta på ett bra tag. Amerikansk bank är firrad och även en ny telefon, samma amerikanska nummer som tidigare dock, med bättre abonnemang så jag skickar sms gratis. I övrigt har vi mest hängt med grannarna, på dagarna vid poolen och på kvällarna hos Steven och Ray eller Squid, Eddie och Nameks place. De är sjukt härliga och vi älskar att på i unit 5.


Detta är Luna, David och Sams hund, hon är som en riktig sötnos.

Ja det är väll i stort sett det som hänt här de senaste dagarna, detaljer får ni fråga om på msn eller skype mina nära och kära.

Vill Hälsa speciellt till Ellen som flyttat till GBG har inte hört av dig på ett tag nu gumman, skriv ett mail eller nå på facebook och berätta hur allt är:)

Här kommer nu de bilder som jag lovat lägga upp från Six flags och lite annat.


Jag vid piren.


Entré


En liten bit av tatsu


X2

Maria äter lunch

Anna







RSS 2.0