Bed, Bath and Beyond

Ja då har vi äntligen börjat få ordning på lägenheten. Var på Bed, Bath and Beyond idag och inhandlade diverse nödprodukter: garderobsförvaring, tallrik-set, bestick, glas, muggar, tandborstmugg, duschdraperi, kuddar, upphängningskrokar, rivjärn, skärbräda, kniv-set etc. Det var otroligt roligt men kämpigt. När vi kommit hem började vi genast organisera och packa upp det vi hade kvar i väskorna, nu är det fint och iordning, möbler saknas fortfarande men kommer snart=)



Längst olympic blvd hittar man denna.


Vi svenskar har mycket att lära; en rulltrappa för vagnar=)


Vilostund efter allt shoppande^^

När vi var klara med att fixa lägenheten vilade vi i några minuter sen bar det av till 3:rd street promenade, underbar shopping och trevliga människor. Vi hade stämt träff med två andra svenskar som ska plugga på SMC, Oskar och August. Härliga grabbar som vi förhoppningsvis kommer bli bra vänner med, (vi vet ju inte vad dem tyckte om oss två galningar precis^^). Vi gick iaf och käkade på Hooters, v'ldigt god mat och jag och Anna ska gå dit och fråga vart dem köpt sina BHar för de verkar vara sjukt bra:P God mat hurusom helst, sen gick vi lite mer och shoppade, jag vann!


Anna vill ha men vi måste hålla hårt i slantarna tills budgeten är utformad

Sen var vi en sväng till piren och efter det gick de hem till sig och vi tog bussen till vår kära lägenhet. Nu är det sov dags, är galet trött i kroppen och det känns som om jag har en saftig halsfluss på g:S Tur att far skickade med kåvepenin.

Nattinatti.

PS. Mer bilder kommer på facebook=) DS.

Kommentarer
Postat av: cornelia

längtar efter uppdatering, hur går allt ? :)

2009-08-17 @ 23:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0